Domaći stolnotenisači osvojili brdo nagrada

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Kutini je 09.07.2021. održana Izvanredna skupština regije za izbor novog povjerenika u stolnom tenisu, a STK Bjelovar zastupao je Vinko Zlomislić. Na toj je prigodi izabran novi povjerenik regije Darko Kulej, iskusni natjecatelj iz Virovitice, voditelj natjecanja ostaje Marin Stipešević iz Slavonskog Broda, a izabrana natjecateljska komisija uz već spomenutog povjerenika,  jedan član iz istočne Slavonije i jedan iz zapadne.

Poslije skupštine novi povjerenik i voditelj natjecanja uručili su pehare najboljim ekipama, igračima pojedinačno i najboljim parovima. STK Bjelovar dobio je pehar za najbolju ekipu u 3.ligi zapad, EKIPA Bjelovara 3 i pehar za 3. mjesto u Međužupanijskoj ligi/ EKIPA Bjelovara 4 te pehar za najboljeg igrača u 3.ligi Zapadne Slavonije. Ekipa Bjelovara 3 nastupala je u sastavu ( Barić Belimir –najbolji igrač lige, Petar Ljevaković, Valentić Željko i Zvonko Hanžek), dok su za ekipu Bjelovara 4 igrali (Krezo Luka, Dinko Zlomislić i Zvonko Hanžek).

S obzirom da u dvorani STK Bjelovara trenira i ekipa STK Sokola Vinko Zlomislić kući je ponio i njihov pehar za 1.mjesto u Međužupanijskoj ligi, statuu za najboljeg igrača i  medalje za najbolji par (Klafurić-Kozić). STK Sokol je igrao u sastavu (Filip Klafurić- najbolji igrač lige,  Vlado Ivezić, Saša Halmi, Florijan Kozić i Mladen Rajković ).

Pa da rezimiramo, najbolja ekipa STK Bjelovara dijelila je prvo mjesto u 2. ligi zapadne Slavonije. U 3. ligi prvo mjesto ekipa Bjelovara 3, a drugo mjesto ekipa “Kulponga” iz Bjelovara. U Međužupanijskoj ligi prvo mjesto ekipa STK Sokola , a treće mjesto ekipa Bjelovara 4.

U obje lige najbolji igrači  su iz Bjelovara i od ove sezone najviše muških ekipa je iz Bjelovara, čak osam  iz STK Sokola i Kulponga, uz 6 ekipa iz STK Bjelovara. Tko zna, možda u dogledno vrijeme vidimo i bjelovarsku ligu stolnog tenisa.

Vinko Zlomislić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!