Kraljevi se odriču čak tri velike zvijezde, zna se i što će biti s Modrićem

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Real Madrid na kraju ove sezone ispisnicu iz svojih redova daje trima velikim zvijezdama. Marcelo, Isco i Gareth Bale neće dobiti produljenje ugovora i morat će si pronaći novi dom.

Sva trojica ove godine nisu ostvarili neku minutažu. Marcelo je legenda kluba, za Kraljeve igra već punih 15 godina, ali kod Ancelottija je rezerva na lijevom boku i ove je godine odigrao samo 140 minuta.

Gareth Bale u Real je stigao 2013. godine za 101 milijun eura kao najskuplji nogometaš svijeta. Bale je danas daleko od nekadašnje forme, opet ima problema s ozljedama, a ove je sezone odigrao sveukupno 193 minute.

Isco je u klub stigao kada i Bale, on je ove godine na travnjaku proveo 177 minuta, a na zaigravanju protiv Granade se posvađao s trenerom. Bale i Isco već se sad povezuju s odlaskom na otok, ukoliko su nagađanja istinita, već 1. siječnja mogu krenuti s pregovorima.

Fabrizio Romano, najpouzdaniji sportski novinar kad su u pitanju transferi, tvrdi da Luka Modrić ostaje u Realu i nakon ove sezone. Navodno je postignut dogovor oko produljenja suradnje, pa bi 36-godišnji kapetan Vatrenih uskoro mogao potpisati ugovor kojim među Kraljevima ostaje do ljeta 2023. godine. Inače, naš je Maestro u Madridu od 2013. godine i nije nikakva tajna da upravo tamo želi završiti svoju karijeru.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!