Dinamo ima velikih problema, Hajdukova pobjeda bila je samo šlag na tortu njihove krize

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hajduk je jučer na Maksimiru slavio s 2:0. Bili su letjeli na krilima odličnog Marka Livaje koji je postigao prvi pogodak, dok se za drugi u 94.-oj minuti pobrinuo Emir Sahiti. Hajduk igra sve bolje i ovo im je, ako računamo i Kup, peta uzastopna pobjeda. Dakle, Hajduk polako korača prema gornjem dijelu tablice, ali što se događa s najtrofejnijim hrvatskim klubom?

Koliko je situacija na Maksimiru loša, dokazuje i potez koji je povučen od strane uprave kluba ili možda odluka svlačionice, a radi se o ne davanju izjava. Kolege s portala Index s razlogom su prozvali igrače i klub i napomenuli kako je lako biti velik u pobjedi, ali i podsjetili kako treba takav ostati i u porazu. Kad se “tukla” Atalanta i “gazio” Tottenham svi su davali izjave, i tko je trebao i tko nije, a sad svi šute kao zaliveni.

Dok su u zadnje vrijeme iz uprave kluba kao papige ponavljali kako je sve u redu i pod kontrolom, navijači su postajali sve nervozniji. Tvrdili su iz Dinama da se loša situacija u klubu medijski napuhuje i da uspješno guraju na tri fronte, pa idem raščlaniti te tri fronte koje se uspješno guraju.

  1. Dinamo je ispao iz Kupa
  2. Klub u Europi preživljava jer se dodalo još jedno natjecanja (ovdje se odmah ograđujem, Dinamo ima prilike završiti u Europskoj ligi, ali ako ih je Hajduk ovako pomeo, možemo samo pretpostaviti što će im napraviti daleko kvalitetniji WestHam)
  3. Situacija u prvenstvu uopće nije bajna nakon poraza od Hajduka

Sve bi ovo bilo drugačije da je Dinamo jučer pobijedio, navijači su se iskreno tome nadali, da malo speru sa sebe okus poraza, no nije se dogodilo. Najgore je što sad i navijači, ali i ostatak javnosti koji prate sport želi čuti nešto od kluba, kakvo je stanje, kakvi su planovi za dalje, što se događa, ali izgleda kako neće čuti ništa. U Dinamu očito moraju shvatiti da izjave ne daju medijima, već navijačima koje pozivaju na utakmice, koji žive za taj klub, koji ga vole i koji zaslužuju znati što se događa.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!