Hrvatska protiv Srbije mora ići po pobjedu, Jelinić ima prednost ispred Štrleka?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatska i Srbija igraju sutra od 20:30. Nakon poraza od Francuske jasno je da Kauboji moraju ići na dvije pobjede kako bi prošli skupinu, sutra će ih u tome pokušati zaustaviti Srbija. Ova je utakmica presudna jer porazom vjerojatno idemo kući, a pobjeda nas stavlja na korak do drugog kruga.

Uoči utakmice izbornik Horvat napravio je par izmjena u sastavu, odnosno, umjesto Davida Mandića ubacio je Marina Jelinića. Mladi igrač Nexea je još uvijek na čekanju jer EHF mora donijeti odluku oko Mandića koji je dobio plavi karton od Francuske.

Iznenađujuće je da je mladi Jelinić pozvan ispred Manuela Štrleka koji se oporavio od ozljede koljena. Štrlek je prije dva dana izjavio kako je spreman za igru, ali izbornik je svejedno prednost dao Jeliniću.

– Razgovarao sam s izbornikom prethodnih tjedana. Već neko vrijeme imam problema s koljenom, zadnjih tjedana sam radio na rehabilitaciji i donesena je odluka kakva je donesena, nemam što previše reći. Ja sam u ovim trenucima potpuno fit i mogu trenirati punim intenzitetom, problemi koje sam imao su u ovom trenutku iza mene – rekao je Štrlek.

Izbornik Horvat samo je kratko komentirao kako su svi u kombinacijama, no nije rekao ništa što bi se direktno vezalo za najbolje hrvatsko lijevo krilo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!