[FOTO] Pripreme za turnir na Boriku u punom jeku. Evo kako sada izgleda košarkaški teren

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

FIBA 3×3 Bjelovar je pred vratima, a tako i posebne pripreme za turnir koji se s nestrpljenjem očekuje. Organizatori su se ove godine pobrinuli da gledatelji mogu sjediti odmah uz teren to jest jučer su postavljene klupe kraj košarkaškog igrališta.

-Postavili smo 40 klupa, dakle recimo 200-ak ljudi može sjediti. Kasnije ćemo vidjeti hoće li to ostati ili ne, ali bitno da imamo sada to ovdje za turnir koji je pred vratima – kazao nam je organizator turnira Ivan Šiprak.

Podsjetimo, ako će biti dobro vrijeme, turnir će početi u četvrtak 7. srpnja kada će igrati mlađe kategorije i kada će biti održane kvalifikacije za glavni turnir. U petak 8. srpnja od jutra kreću turniri za mlađe kategorije i skupine za seniore. U subotu 9. srpnja kreće četvrtfinale i završnica turnira te nakon toga koncert iznenađenja na kojem će nastupiti jedna hrvatska glazbena zvijezda.

Također, Hrvatski košarkaški savez je prepoznao da se u Bjelovaru to jest na Boriku stvara jedna lijepa priča te je odlučio organizirati u nedjelju 10. srpnja turnir samo za hrvatske ekipe, a pobjednik će dobiti ‘wild card’ za svjetski poznati challenger u Lipiku.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!