Čačić: Učinit ćemo sve da budemo bolji nego u Maksimiru i prođemo dalje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dinamo je kvalitetniji i u dvije utakmice to treba i pokazati. To je osnovna misao maksimirskoga trenera Ante Čačića upravo uoči te – druge utakmice. 

Nakon maksimirskih 2:2 zagrebačka će momčad u utorak u 21 sat u Skopju u uzvratu 2. pretkola Lige prvaka gostovati kod domaćeg Shkupija, kojeg će s trenerske klupe predvoditi nekadašnji Dinamov branič i miljenik publike, Goce Sedloski. U Uefinim natjecanjima, dakako, više ne vrijedi pravilo prednosti pogotka u gostima, ukupni pobjednik uskočit će u predzadnje, 3. pretkolo Lige prvaka, dok će poraženi nastaviti svoj europski put tako što će preseliti u 3. pretkolo Europa lige.

– Čeka nas utakmica koja će odgovoriti na pitanje tko će nastaviti pohod ka skupini Lige prvaka. Prihvaćam ulogu favorita koju nam je, uostalom, namijenio i trener domaće momčadi. Ne bježim od toga, učinit ćemo sve da budemo bolji nego što smo bili u prvoj utakmici. Siguran sam da će u bespoštednoj borbi 90 minuta domaćin učiniti sve da napravi veliko iznenađenje, a mi isto tako sve da dođemo do željenog rezultata – istaknuo je trener Čačić.

Utakmicu će nakon dugih pregovora ipak prenosti HRT na svom 2. programu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!