UDVDR BBŽ i ove godine organizira nogometni turnir povodom Dana grada i Dana bjelovarskih branitelja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije treću godinu zaredom organizira malonogometni turnir na umjetnoj travi kod Caffe bara 13 u povodu Dana grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja. Ivan Korenić, predsjednik Udruge, u ime organizatora pojasnio je kako turnir funkcionira.

– Igra se dva puta po 15 minuta na travnatom terenu, umjetna trava kod Caffe bara 13. kotizacija je 300 kuna, a prijave su u tom Caffe baru, gdje se dobiju prijavnice i pravila igre – kaže Korenić i napominje da se prijave primaju do petka u 20 sati.

Sva kotizacija ide u nagradni fond. Iz udruge očekuju da će se prijaviti seniori i veterani, a s obzirom na broj ekipa, većina utakmica će se igrati ovog vikenda.

– U subotu i nedjelju će biti razigravanje, a polufinale i finale će se igrati u četvrtak, na Dan grada, u poslijepodnevnim i večernjim satima. Tada će se igrati i revijalna utakmica između pionirskih nogometnih ekipa Mladosti iz Ždralova i Bjelovara – dodaje Korenić i najavljuje kako su nakon turnira za sudionike osigurani grah i pivo.

Popularnost turnira iz godine u godinu raste, prve je godine sudjelovalo 8 ekipa, a prošle 12 u dvije kategorije, pa se organizatori nadaju da će broj sudionika i ove godine biti sličan. Ove godine, pak, izostat će tradicionalni sraz između Grada i Županije zbog nekih drugih obaveza, no te će nogometne ekipe ipak odmjeriti snage 30. rujna u Brezovcu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!