U Školsko-športskoj dvorani u Virju počinje Završni turnir za popunu Prve košarkaške lige

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Danas u Školsko-športskoj dvorani u Virju počinje Završni turnir za popunu Prve košarkaške lige. U 17,30 sati turnir otvaraju Crikvenica i Sesvete, a u 20,00 sati se sastaju Podravac i Marsonia iz Broda.

Podravac i Marsonia se nikad nisu sastali na košarkaškom terenu. Podravcu su ovo treće kvalifikacije za redom, ukupno osme, a u svima je kao igrač ili kao trener sudjelovao Mirko Hrženjak. Bijelo-crveni su iskusna ekipa s dvostrukim prvoligaškim iskustvom koja zna kako se osvajaju trofeji. U pokušaju povratka u prvoligaško društvo predvodit će ih iskusni kapetan Nikola Šestak, braća Stefan i Julijan Zadravec, Martin Vedriš, a bit će potpomognuti najboljim juniorima regije sjever. Bjelovarčani, braća Stefan i Julijan Zadravec, junior Nikola Laić kao i sportski direktor Ivan Šiprak dobro su poznata imena poznavateljima košarke ali i dobra pozivnica Bjelovarčanima da se narednih dana zapute u Virje.

Marsonia je novi klub, nasljednik financijski posrnulog bivšeg prvoligaša iz Broda. Najveća snaga su im mladost i fanatični trener Igor Kovačević koji je ekipu doveo do naslova prvaka regije istok, ali njihove ambicije su puno veće i otvorene, a to je Prva liga.

Utakmica počinje u 20,00 sati. Crikvenica je prvak regije zapad i sastaje se u 17,30 sati sa Sesvetama, predstavnikom regije centar.

O favoritima u ove dvije utakmice je teško govoriti jer se protivnici ne poznaju i međusobno se do sada nisu sastajali.

Košarkaški klub Podravac vas poziva da zajedno sudjelujete u pokušaju plasmana u Prvu ligu.

ZAVRŠNI TURNIR ZA POPUNU PRVE MUŠKE LIGE,

VIRJE, 26. do 30. travnja 2023.

Srijeda, 26. travnja,

17,30  Crikvenica – Sesvete
20,00  Marsonia – Podravac  

Četvrtak, 27. travnja,

17,30  Mislav – Marsonia
20,00  Podravac – Crikvenica

Petak, 28. travnja,

17,30  Crikvenica – Mislav
 20,00  Sesvete – Podravac

Subota, 29. travnja,

17,30  Mislav – Sesvete
20,00  Marsonia – Crikvenica

Nedjelja, 30. travnja,

12,30  Podravac – Mislav
15,00  Sesvete – Marsonia.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!