Novi sportski portal u samo 40-ak dana privukao veliki broj čitatelja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sredinom travnja pokrenut je Bjelovarac!sport, portal koji detaljno i objektivno svaki dan prati sva sportska zbivanja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. 

-Da, sredinom travnja smo pokrenuli portal i već imamo veliki broj čitatelja. Pratimo apsolutno sve sportove u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, ali pratimo i sportaše koji su napravili velike karijere u Hrvatskoj i inozemstvu, ali dolaze iz naše županije – poručili su iz portala Bjelovarac!sport i dodaju. 

-Svi sportovi imaju prostora kod nas, nitko neće biti zakinut i naravno, izvještavamo objektivno. Stvorili smo kontakte s mnogim klubovima, tako da nam se mnogi i sami javljaju i pozivamo i druge da nam se jave – rekli su nam iz redakcije ovog sportskog portala te smo ih upitali koji su članci, barem sada na počeku, bili najčitaniji. 

-Pa to je jako zanimljivo, najčitaniji članci za sada su izvještaji s utakmica Treće županijske nogometne lige Jug i Sjever. Ljudi to čitaju, dijele po društvenim mrežama, a mi smo sretni da im možemo to omogućiti – poručili su iz portala Bjelovarac!sport. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!