Kandidature i liste predali Domovinski pokret, SDP i HDZ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Kandidati za dužnosti i predstavnici stranaka danas su nastavili s predajom kandidatura i kandidacijskih lista izbornim povjerenstvima. Nakon što su ranije danas to učinili Damir Bajs i Marko Marušić, poslijepodne je kandidaturu predala i uzdanica Domovinskog pokreta za Bjelovarsko-bilogorsku županiju Dubravka Dragašević s kandidatima za zamjenike, Josipom Đurđevićem i Dragišom Žutinićem. Dragašević je rekla kako su se danas odlučili suzdržati od političkih govora kojih će ionako biti puno u iduća dva tjedna.

-Prije svega, htjela bih zahvaliti svim našim članovima, svim volonterima, svima onima koji su nam dali podršku i bili uz nas. Mi smo na nivou županije skupili preko 3200 potpisa. Želim još svima poručiti – izađite na izbore ukoliko želite nešto promijeniti, nemojte ostati kod kuće, pridružite nam se i glasajte srcem, onako kako ste to nekad radili. Jer, stvarno je pet do 12 za našu županiju – poručila je Dragašević.

Kandidaturu je predala i kandidatkinja SDP-a za bjelovarsko-bilogorsku županicu Sandra Frčo.

-Zahvaljujem građanima naše županije koji su mi dali podršku svojim potpisima. Izuzetno smo sretni odazivom i ovim putem pozivam građane da 16. svibnja izađu na izbore i glasaju za SDP – kazala je Frčo, koja je uz kandidaturu predala nešto više od dvije tisuće potpisa. Bilo bi ih, kaže, i više, no zbog epidemiološke situacije nisu željeli stvarati nepotrebne gužve.

Danas je u bjelovarsko izborno povjerenstvo stigao pak HDZ sa svojom listom za Gradsko vijeće.

-Uvjeren sam da imamo najbolju listu za predstojeće izbore. To je sklop kompetentnih, kvalitetnih, obrazovanih ljudi iz svih društvenih sfera. Nudimo sinergiju mladosti i iskustva dugogodišnjih članova Hrvatske demokratske zajednice. Kao budući gradonačelnik, siguran sam da ću dobro s njima surađivati, kao i s vijećnicima drugih političkih opcija – poručio je uoči predaje liste HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Bjelovara Zoran Bišćan koji je ponovio koji će se, ako postane gradonačelnik, zalagati za smanjenje cijene vrtića na 350 kuna i povećanje naknade za novorođeno dijete na 3 tisuće kuna, a obećao je i obnoviti sva dječja igrališta u gradu. Na listi HDZ-a za bjelovarsko Gradsko vijeće našao se se i predstavnik HDS-a Z. Kramarić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!