Frčo: Zadovoljni smo, nastavljamo raditi na jačanju stranke

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Prema nepotpunim rezultatima lokalnih izbora, SDP je četvrta politička snaga u županiji, s osvojenih oko 8 posto glasova. Kandidatkinja te stranke za županicu i nositeljica liste za Županijsku skupštinu kazala je kako su zadovoljni ostvarenim. Plan za naredno razdoblje, poručila je, jasan je.

-Radit ćemo prvenstveno na jačanju SDP-a, na rastu i na tome da SDP vratimo tamo gdje pripada. A to je druga najveća stranka u državi pa ćemo se truditi da tako bude i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Sve stranke prolaze određene procese pa tako i SDP trenutno. Mi vjerujemo da ćemo s našim ljudima koji žele socijaldemokraciju ojačati stranku i dovesti je ponovno na mjesto koje joj pripada – poručila je Frčo, najavivši nove, mlade snage, od kojih su neke već viđene na ovim izborima. No, kazala je, neće zanemariti ni starije, iskusne članove koji su, kazala je, stranci isto tako važni.

Uz Frčo. Glasačima je zahvalila i SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Bjelovara Antoneta Đokić koja je na pobjedi čestitala novom-starom gradonačelniku Hrebaku. Poručila je kako i dalje ostaje politički aktivna u SDP-u te kako borba za bolji Bjelovar za nju tek predstoji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!