I danas velik broj novozaraženih koronavirusom u BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U posljednja 24 sata u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 94 nova slučaja zaraze koronavirusom. U Ispostavi Bjelovar Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježena su 63 nova slučaja zaraze koronavirusom, u Ispostavi Čazma evidentirano je 11 novozaraženih osoba, devet novooboljelih osoba je u Ispostavi Grubišno Polje, sedam novih slučajeva zabilježeno je u Ispostavi Daruvar, a 4 u Ispostavi Garešnica.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 28 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je šestero na respiratoru. Na promatranju su 3 pacijenta, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 641 osoba.

Dani otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije nastavljeni su i tijekom listopada pa se tako građani bez najave mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 te petkom od 9-12 i od 15 do 19 sati, u Grubišnom Polju utorkom od 9 do 10 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati, u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati te u Garešnici 26. listopada od 12 do 14 sati.

-Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19 – poručuju iz županijskog Stožera civilne zaštite.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!