Image Enter: Pouzdan partner s neprekidnim razvojem IT rješenja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Objavljen je natječaj “Bespovratne potpore za digitalizaciju”namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti iznosi 150 tisuća kuna, a najviši iznos koji se može dodijeliti je 750 tisuća kuna. 

Prihvatljive aktivnosti koje je moguće financirati su izrada, razvoj ili nabava digitalnih rješenja i tehnologija u svrhu digitalne transformacije poslovnih procesa ili proizvodnje; implementacija, prilagodba ili integracija digitalnih rješenja i tehnologija; jačanje digitalnih vještina zaposlenika, povezano s prethodno navedenim aktivnostima.

Tvrtka IMAGE ENTER već je 18 godina prepoznata kao pouzdan partner s kontinuiranim razvojem upravo u IT rješenjima. IMAGE ENTER posjeduje potrebno iskustvo, znanje i kompetencije te se njihova prednost očituje upravo u pružanju kompletne usluge i individualnim pristupom. Tvrtka korisnicima nudi rješenja koja uključuju kontrolu troškova, pouzdanost i prilagodljivost kako bi se zadovoljili rastući poslovni zahtjevi. 

IMAGE ENTER u ponudi ima novu informatičku opremu, ali i refurbished  koja je tvornički obnovljena  i dolazi sa garancijom ( HP, DELL, Lenovo, Asus, Acer…). Informatička oprema koju tvrtka ima u ponudi može zadovoljiti sve potrebe krajnjih korisnika, od nekih osnovnih funkcija i specifikacija do workstationa, tj. računala jačih specifikacija  koji se koriste za rad u raznim programima za izradu nacrta, projekata, grafičku obradu i slično.

Također, IMAGE ENTER u ponudi ima i toteme za npr. ugostiteljske objekte na kojima se lako može vidjeti ponuda i cijene, dizajnirane baš za te potrebe. Što se tiče mreže i servera tvrtka pokriva sve od instalacija do testiranja i puštanja u rad te servis i tehničku podršku.

Tvrtka se nalazi u Bjelovaru, Ivanovčanska 4a (info@image-enter.hr)

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!