LOŠE VIJESTI Čak 10 novooboljelih, virus ušao i u jednu školu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije 10 je novooboljelih osoba od koronavirusa. U posljednja 24 sata testirane su 62 osobe, od kojih je 52 nalaza negativno i 10 pozitivno.
Šest novooboljelih osoba kontakti su ranije potvrđenih slučajeva, dok četiri novooboljele osobe nisu kontakti ranije oboljelih od koronavirusa s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.
Od novooboljelih osoba jedan učenik je pohađao nastavu u Osnovnoj školi Velika Pisanica i uslijed toga će, sukladno epidemiološkim mjerama, dva razredna odjeljenja i njihovi razrednici biti stavljeni u samoizolaciju.
Tako je sada 80 oboljelih osoba od COVIDA 19 u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, jer tri osobe su se oporavile i skinute su s evidencije. Od novozaraženih osoba koronavirusom njih sedam je s područja grada Bjelovara, jedna osoba je s područja općine Veliko Trojstvo, jedna s područja općine Velika Pisanica i jedna osoba s područja općine Rovišće. Trenutno je u samoizolaciji 406 osoba s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.
-Poštujmo propisane mjere vezane uz sprječavanje širenja COVIDA 19 i time sačuvajmo svoje zdravlje i zdravlje šire zajednice – poručju iz Stožera.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!