Dobio ulogu u Netflixovoj seriji, a ima i novu predstavu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/ZAGREB – Imao sam casting, pozvali su me. Trebali nekog tko nije pretjerano lijepi tko si je za ulogu spreman obrijati glavu. Eliminirali su zgodne glumce i ostalo je nas par koji izgledamo prosječno – tim riječima je sve poznatiji glumac Ivan Ožegović, porijeklom iz Ivanske kod Bjelovara, opisao put do angažmana u novoj Netflixovoj seriji „Tribes of Europa“ ili „Plemena Europe“. Riječ je o znanstveno-fantastičnom serijalu Philipa Kocha koji prati borbu za preživljavanje nekoliko manjih plemena nakon apokalipse. Veći dio serije snimljen je u Češkoj, a dio i u Hrvatskoj.

Ivan Ožegović, koji je televizijskoj publici najpoznatiji po ulozi Davorina Bogovića u popularnoj seriji “Crno-bijeli svijet”, zadovoljan je novim projektom. Kaže, važno da u ova luda vremena ima posla i audicija, a rad sa stranom, velikom produkcijom je za njega bilo jedno lijepo iskustvo.

-Bilo mi je super! Na takvom setu je hrana fantastična, nećemo se lagati. Šalu na stranu, to je velika produkcija, imaš priliku vidjeti kako se to snima kad je tu puno kamera, kad se ne moraš žuriti jer ima vremena…  Oni jednu scenu laganim tempom snimaju do podneva. To mi je bio šok, jer kod nas moramo biti jako ekonomični, ne smijemo trošiti vrijeme – ističe Ožegović.

U novoj Ožegovićevoj predstavi glumi i Ognjen Milovanović

Kaže da su ga kostimi i scenografija oduševili, a da su za njega jako brinuli, kako dok radi, tako i na pauzi. Osim ovog fantastičnog projekta, Ivanu uskoro izlazi i njegova nova predstava “Njemački za početnike”, u kojoj je odgovoran i za scenarij i za režiju. Priča je to o nekoliko neobičnih ljudi koji se upoznaju na tečaju njemačkog jezika i tijekom semestra se između njih razvije prijateljstvo koje i malo promjeni. Svojevrsna je to kombinacija komedija i drame, kaže Ožegović, a nije izostala ni ljubavna priča te puno humora. U predstavi glume Mirela Brekalo Popović, Katarina Madirazza, Ognjen Milovanović i druga poznata imena, dok je za kostimografiju zadužena Bjelovarčanka Selena Gazda.

-Radili smo dugo, puno smo se znojili, pomicali svoje granice, to je jedna predstava koja ima puno smiješnih i dramskih dijelova. Napravili smo nešto što publika prati. Veselimo se ako ćemo to uskoro imati priliku pokazati i u Bjelovaru – dodaje Ožegović, dodajući kako bi predstava premijeru mogla doživjeti na otvorenju novog bjelovarskog kazališta.

-Ima nas više Bjelovarčana i baš zato se nadamo se da će ta prva prava izvedba biti u  našem gradu – zaključuje Ivan.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!