Na Kamenitovcu odmaraju svi, od amatera do profesionalaca

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Planinarski dom Kamenitovac nalazi se na hrptu pitomog brežuljka Kamenitovca povrh sela Maglenče, na rubu šume Mačjak. Od doma se pruža prekrasan vidik na bjelovarsku dolinu, Kalnik i Prigorje. U prizemlju su dvije blagovaonice i kuhinja, a na katu šest dvokrevetnih soba i jedna soba sa skupnim ležajem. Dom je elektrificiran, ima vodovod i centralno grijanje te je pogodan za održavanje škola i tečaja. – Ovim su riječima Kamenitovac opisali u Hrvatskom planinarskom savezu, dakako, ništa se tu ne može zamjeriti, jer sve je istina, ali dopustite nama da vam opišemo ovo predivno mjesto.

Lagani povjetarac u kosi, osvježavajuće piće u ruci, pogled u daljinu u kojoj sve do horizonta ne vidite ništa osim predivnog zelenila, šum lišća, cvrkut ptica i kvalitetan razgovor s prijateljima upotpunjen dječjim osmijehom s igrališta. Istina rečenica je malo duža, neki takve nazivaju krležijanskima, ali upravo je takvo iskustvo posjeta Planinaskom domu Kamenitovac, kvalitetno kao Krležini tekstovi, a biti će i dugo jer ćete se uvijek odlučiti vratiti.

Planinarske staze nalaze se na samo par koraka od stola za kojim ćete imati predivan ručak s obitelji, prijateljima ili romantičnu večeru u dvoje. Ne brinite, kada kažemo da su planinarske staze toliko blizu to ne znači da ne možete na Kamenitovac krenuti autom, parking je također u neposrednoj blizini objekta. Staze su savršene za osobe koje nisu profesionalni planinari i samo žele prošetati čistom netaknutom prirodom, za planinare amatere, ali i profesionalce kako bi se održavali u formi za veće pothvate.

Planinarski dom Kamenitovac ima sve što možete poželjeti, za apsolutno sve prigode, želite li doći planinariti, bez obzira na iskustvo, dobro ste došli. Želite doći na odmor s obitelji, prijateljima, romantičan vikend? – Dobro ste došli! Želite ručati, večerati, samo popiti piće ili u pogledu? – Dobro ste došli!

Što još čekate? Vikend je pred vratima, okupljajte voljene i svi na Kamenitovac!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!