Na imanju Kudumija imate sve što vam je potrebno, ali i više od toga

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

To da djevojke sanjaju o danu svog vjenčanja cijelu svoju mladost toliko je poznato da se na temu snimaju i filmovi. Smišlja se tu kompletan tok ceremonije, od izgleda uzvanika, tema, pjesama, uređenja lokacije, pa do najsitnijeg detalja kao što su recimo boje latica ruža.

Ono što se, kad napokon dođe taj trenutak u životu, često nađe na putu kao prepreka je nemogućnost svega isplaniranog provesti u djelo zbog nedostatka mjesta, opreme ili sličnih razloga.

Zato, u slučaju da planirate vjenčanje i svadbenu svečanost obavezno se obratite Seoskom imanju Kudumija. Na Seoskom imanju Kudumija imaju sve što je potrebno kako bi vaše vjenčanje iz snova pretočili u svijet zbilje.

Organizirajte vjenčanje na čak 30 hektara zemljišta okruženog livadama, šumama i prekrasnom prirodom. U odnosu na broj uzvanika i stil proslave koji odaberete, možete birati i jedan od šatora iz bogate ponude koja vam se nudi na imanju. Šatori su raznih oblika i veličina, a uređenje interijera radi se baš prema vašim željama.

Ovo se predivno imanje nalazi pod obroncima Moslavačke gore, 20 kilometara od Bjelovara u smjeru Garešnice. Ako čitate ovaj tekst i vrijeme je da odlučite gdje ćete vi izgovoriti vaše sudbonosno da i gdje ćete proslaviti s obitelji i prijateljima, odmah se javite na imanje Kudumija, zasigurno nećete požaliti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!