Odmorite nadomak grada u zagrljaju prirode

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ljeto se polako ali sigurno bliži svome kraju, većina nas je „ispucala“ svoje dane godišnjeg odmora i odlazak na Jadran čini se sad kao daleki san koji će morati pričekati narednu godinu, ali to ne znači da se nemamo gdje opustiti, baš naprotiv.

More je super, Jadran je predivan, ali samo putovanje za vikend odmor već je odbojno, hrpe turista, stres, gužve, ma sve je to ono što prolazimo u radnoj svakodnevici. Najbolji tip odmora je onaj koji nas izbaci iz rutine, a što bolje može izbaciti od rutine i gradske vreve od zagrljaja netaknute prirode.

Planinarski dom Kamenitovac upravo je iz tog razloga savršena destinacija za odmor. Udaljen svega nekoliko minuta vožnje automobilom od centra Bjelovara, Kamenitovac se nalazi u okružju bilogorskih šuma, brda i polja.

Uz ugostiteljski objekt nalazi se i planinarska staza koja je savršena za vikend rekreativce ili profesionalne planinare koji se tamo mogu pripremati za veće pothvate. U Planinarskom domu možete uživati u ukusnoj hrani i osvježavajućim pićima zajedno s vašim prijateljima i obitelji. Tu je i igralište za vaše najmlađe koje ćete imati na oku bez da ćete se morati ustati od stola.

Ako sve navedeno nije dovoljno da se odlučite otići do Kamenitovca, onda iskreno ne znamo što je. Ne postoji želja koju ovo predivno mjesto ne može pretvoriti u realnost. U slučaju da se ipak odlučite odmoriti u prirodi, vidimo se na Kamenitovcu, mi ćemo svakako biti tamo!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!