U nedjelju svi u Rovišće na klopu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Našim čitateljima koji dolaze s područja Rovišća i okolice ovaj će članak biti samo nešto što već jako dobro znaju pa i oni sami mogu potvrditi sve ono što Kanoa predstavlja.

Vrhunska hrana, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent i odlična atmosfera – to je Kanoa. Jedini su ugostiteljski objekt ove vrste u općini Rovišće, a kvaliteta usluge je na toliko visokoj razini da su mogućnosti dolaska konkurencije i gotovo nemoguće, ali i nepotrebne.

U bogatoj ponudi koja se nalazi na meniju možete pronaći vrhunske pizze, hamburgere, sendviče, lignje i razna jela s roštilja. U Kanoi se posebno ponose i namirnicama kojima se koriste pri pripremi njihovih jela.

– Namirnice od kojih pripremamo naša jela provjerene su kvalitete i uvijek su svježe. Neke lepinje radimo sami, a dio nabavljamo iz Zagreba. Naši su dobavljači stalni i povjerljivi. – govore nam u restoranu.

Kanoa za razliku od većine pizzerija i ugostiteljskih objekata u Bjelovaru radi i nedjeljom, a upravo tada restoran ostvaruje i najveće brojke posjećenosti. Bjelovarčani ukoliko ćete se ove nedjelje zaželjeti dobre hrane, Rovišće je samo desetak minuta daleko, a garantirano ćete uživati u svoj hrani koju možete pronaći u ponudi.

Ukoliko vas mi nismo uspjeli uvjeriti slobodno pitajte bilo koga iz Rovišća, sigurni smo kako će potvrditi naše riječi!

Kanou možete zapratiti i na Face i Instagram stranicama gdje ćete biti obaviješteni o svim novitetima i događanjima u restoranu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!