Zakoračite u magičan svijet tradicije i prirode

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Magična vrata koja vode kroz portale isprepletene su kroz razne kulture i mitološke priče, a mene ova naša Bilogorska neodoljivo podsjeća na one nordijske, skrivene u srcu Majke zemlje. Vrata Bilogore upravo su to, magično mjesto na koje jednostavno ne možete ponijeti sav stres i užurbanost normalne svakidašnjice.

U trenutku kad zakoračite na OPG Mihoci, na Vrata Bilogore, sve probleme i zadatke ostavite na trijemu, a vi uživate u srcu naše gore. Obitelj Mihoci ima dugogodišnju tradiciju isprepletenu zajedništvom i ljubavi prema turizmu, ugostiteljstvu i domaćinstvu, a objekt na samom imanju star je preko 150 godina.

Nekad vinski podrum danas je predivan restoran toplog ugođaja i starog autohtonog stila. Obitelj Mihoci nije zanemarila korijene ovog mjesta, pa tako bez obzira što je podrum prenamijenjen u restoran i danas možete uživati u bogatoj vinskoj ponudi vinorodnih brežuljaka.

Uživajte u tradicionalnoj bilogorskoj hrani dok vam pogled seže preko Medvednice i Ivančice sve do Kalnika i Sljemena. Na Vratima Bilogore možete doživjeti i jedan od najatraktivnijih zalazaka sunca i uživati u romantičnom ugođaju s vašom boljom polovicom.

Imanje je okruženo šumama, poljima, vinogradima, povrtnjakom, livadama i voćnjacima. Na imanje možete doći uživati u prirodi i vrhunskoj hrani, ali možete i organizirati svečanosti za veće grupe ljudi i biti sigurni kako će svi kući otići zadovoljni.

Ukoliko želite iznenaditi vašu partnericu ili partnera ili pak izvesti obitelj na izlet u prirodu, Vrata Bilogore savršeno su mjesto za vas! Garantiramo vam da nećete požaliti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!