Kultna destinacija za organizaciju vjenčanja i proslava

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kad bi na ulicama Bjelovara napravili anketu sa samo jednim pitanjem, „Gdje organizirati svadbenu svečanost?“, vjerujemo kako bi vam veliki postotak ljudi uvijek barem u prva dva ili tri odabira rekao – Restoran Pavičić.

Nije to slučajno. Ovaj restoran uspješno posluje toliko dugo da se mnogima čini kako je oduvijek ovdje. Bez obzira na dugu tradiciju poslovanja, kod Pavičića nisu zaboravili svoju glavnu misiju – Učiniti sve svoje goste zadovoljnima. Upravo iz tog razloga ne oslanjaju se na staru slavu, već konstantno uvode novitete i moderniziraju poslovanje kako bi ostali u korak s vremenom i novim generacijama i dalje nastavili isporučivati uslugu na najvišoj mogućoj razini.

Zadnji noviteti u restoranu su finger food jela i slatki stolovi u kojima uzvanici na svečanostima koje organizira Pavičić mogu uživati. Kad kažemo svečanosti, ne mislimo tu samo na svadbene svečanosti. Kod Pavičića se organiziraju i svečani domjenci, ali i poslovni eventi.

Catering pokriva obilje kvalitetne hrane po vašem izboru, jer kod Pavičića imaju sve, od tradicionalnih do modernih menija. Dekoracije od voća i povrća i carving (rezbarenje voća i povrća) već su nešto što osoblje ovog restorana radi s lakoćom, ali nikad pod cijenu kvalitete krajnjeg proizvoda.

Ukoliko i sami organizirate bilo kakav oblik svečanosti ili poslovnog eventa svakako kontaktirajte ovaj legendarni restoran koji se nalazi na samom ulazu u grad Bjelovar. Podatak o lokaciji je svakako bitan ako vam dolaze gosti van grada, koji se s pronalaskom lokacije restorana uopće neće mučiti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!