U srcu Moslavine nalazi se ni manje ni više nego Zmajevo gnijezdo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Da, dobro ste pročitali u naslovu, Zmajevo gnijezdo. I sada se vi sigurno pitate o čemu mi to govorimo, jesmo li normalni i tko nam daje da govorimo pišemo nebuloze. E pa dragi naši, ovo je sve samo ne nebuloza, a Zmajevo je gnijezdo i više nego realno, ono je istinito i zaista predivno.

Kada pišemo o Zmajevom gnijezdu, mislimo na imanje na Seoskom turizmu Pirak. Mirno seosko okruženje na padinama Moslavačke gore, a samo par kilometara od središta Čazme. Ovo je mjesto idealno za spas od užurbane i stresne svakodnevice.

Obitelj Pirak u ovom komadiću raja na Zemlji već godinama dočekuje goste. Imanjem dominira priroda, šume i vinogradi, a na stolovima vas čeka bogata gastronomska ponuda temeljena na tradicionalnoj moslavačkoj kuhinji. Obitelj Pirak proizvodi i vlastita vina u vinogradima u sklopu imanja, a u tome im mogu pomoći i njihovi gosti.

Zmajevo gnijezdo možete samo posjetiti, možete prenoćiti kod njih, ali možete i unajmiti kompletno cijelo imanje. Imanje je uređeno u duhu starih vremena, prepuno je drvenih predmeta, starih alata, ručnika, ubrusa i drugih raznih tkanja ukrašenih tradicionalnim moslavačkim vezom. No, bez obzira na tradicionalno okruženje, nisu u Zmajevom gnijezdu zaboravili na one koji ipak vole i nešto modernije aktivnosti, pa se tako na imanju među svim antikvitetima nalazi prostrani bazen.

Dodatne informacije o imanju i bogatoj ponudi koje ono nudi potražite na službenoj web stranici Zmajevog gnijezda https://www.seoskiturizampirak.hr/.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!