Zavirite u prošlost na Seljačkom domaćinstvu Mihoci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Samim dolaskom na ovo predivno mjesto koje poput žile kucavice ponosno stoji smješteno u samom srcu Bilogore, već ćete se osjećati bolje. Vrata Bilogore vrata su koja ne samo da vode u svijet prirode, već i tradicije, a tradicija i priroda savršen su tandem za ugodan vikend s vašim najmilijima.

Jela spremljena na tradicionalan način, ali opet s daškom suvremenog, obiluju namirnicama proizvedenim na seoskim gospodarstvima u okolici i svježim namirnicama obranima iz voćnjaka i povrtnjaka Seoskog domaćinstva Mihoci. Hrana svakako nije sve što je tradicionalno na ovom prelijepom mjestu. Tradicija se može pronaći u svemu što vas okružuje na Vratima Bilogore. Svaki detalj odiše nekim povijesnim razdobljem, a koliko emocija i sjećanja ti detalji bude ne možemo vam riječima opisati, za to ćete morati posjetiti Vrata Bilogore.

Uz jela s jelovnika možete uživati i u specijalitetima s ražnja, ali tu se krije još jedna tajna. Što su tradicionalna jela i tradicionalno okruženje, ako ništa tradicionalno ne radite. Na Vratima Bilogore možete sudjelovati u višesatnom procesu pečenja vašeg ražnja uz ugodno društvo i dobru kapljicu.

Ne možete naći mjesto s više kulture i tradicije koja se provlači kroz dugi niz razdoblja iz naše lokalne prošlosti, a sve to na jednom mjestu, na Vratima Bilogore. Posjetite ovo predivno imanje i uvjerite se i sami!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!