Što i koga to Rovišćanci skrivaju od nas?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Naši čitatelji iz Rovišća već dobro znaju gdje mogu pojesti najbolje ćevape i pizzu i samozatajno čuvaju tu tajnu za sebe. E pa dragi moji, došlo je vrijeme da podijelimo vašu tajnu s ostatkom žitelja naše županije. Dakle, dragi naši čitatelji koji ne dolazite iz općine Rovišće, posjetite istu, jer upravo tamo se nalazi Bistro i pizzeria Kanoa.

Kanoa ima vrhunsku hranu, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent i garantira odličnu atmosferu svim svojim posjetiteljima. Vrhunska hrana u ovom ugostiteljskom objektu nije slučajna, a zašto je tome tako, objasnili su nam najbolje oni koji ju pripremaju.

– Namirnice od kojih pripremamo naša jela su svježe i provjerene kvalitete. Dio lepinja radimo i sami, a dio nabavljamo od manjeg dobavljača iz Zagreba, kao i meso za ćevape, dok većinu ostalih namirnica nabavljamo u Bjelovaru. – otkrivaju nam u Kanoi.

Ono po čemu se Kanoa još ističe uz odličnu hranu je i radno vrijeme.

– Radimo sve dane u godini, osim na Božić, Uskrs i Novu godinu. Radno vrijeme je od 7 do 23, dok je kuhinja otvorena od 10 do 22 sata. – poručuju iz Kanoe.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!