Odmor za dušu i tijelo na Vratima Bilogore

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Znate onaj osjećaj ponedjeljkom kad krene radni tjedan, vi cijeli vikend odmarate, ali i dalje se osjećate umorno? To nije, kako bi rekli naši stari, bez vraga. Psiholozi tvrde kako je prilikom odmora potrebno napustiti mjesta na kojima često obitavamo, pa makar nas fizički nekad i više umorilo, psiha nam se oslobađa stresa.

Možete li zamisliti bolje mjesto za opuštanje duha i tijela od onog u srcu naše gore s najljepšim zalaskom sunca? Mi ne možemo. Upravo takvo mjesto je seosko imanje obitelji Mihoci, svima poznatije kao Vrata Bilogore. Što je najbolje u cijeloj priči, fizički se nećete previše umoriti, jer se Vrata Bilogore nalaze samo par minuta vožnje od centra Bjelovara.

Tamo vas očekuje predivan sklad prirode i tradicije, a samom šetnjom imanjem imat ćete osjećaj kao da ste zakoračili u neko drugo vrijeme. Bez brige, bez pameti, bez obveza, bez radne svakodnevice, samo uživanje i opuštanje s vašim najmilijima uz tradicionalnu hranu našeg kraja i čašicu dobrog vina s vinorodnih brežuljaka Bilogore.

Obitelj Mihoci gaji ljubav prema tradiciji, zajedništvu i turizmu, posebice ugostiteljstvu i domaćinstvu i to se prepoznaje u svakom djeliću imanja, ali i komunikaciji s predivnim osobljem koje vas poslužuje. Sam objekt na imanju vinski je podrum star više od 150 godina, a obitelj Mihoci preuredila ga je u restoran po mjeri svih gostiju.

Posjetite ovo predivno mjesto i odmorite tijelu, ali i dušu i dočekajte novi radni tjedan napokon puni energije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!