Craft ponuda u centru Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Novootvorena kavana Piaf iz dana u dan sve je popularnija, a prepune terase zadovoljnih gostiju svjedoče kvalitetnu ponudu pića i slastica. Kao vrapčići koji zadovoljno pjevuše na grani okupili su se gosti ovog zaista prelijepog mjesta koje želi nastaviti tradiciju bivše gradske kavane, a u tome će kako stvari stoje zasigurno i uspjeti.

Kako Bjelovarčani ne bi bili zadovoljni kad imaju priliku uživati u craft kavi i pivima u samom centru svog grada. Uz craft ponudu naručiti možete i vina i to onda domaćih proizvođača, a možete se zasladiti i kolačima, tortama i sladoledima raznih okusa.

Prostor kavane Piaf uređen je moderno, ali opet toplo i ljudski i tamo ćete se definitivno osjećati kao kod kuće. Interijer i eksterijer kavane estetski su prelijepi, ali nisu sterilni što često zna biti slučaj s modernim uređenjima ugostiteljskih objekata. Ono što želimo reći zapravo je da se nećete osjećati kao da sjedite u sobi iz kataloga, već ćete udahnuti srž i dušu ove predivne kavane boraveći u njoj.

Posjetite kavanu Piaf i uvjerite se i sami u odličnu ponudu, ljubazno i profesionalno osoblje čeka vas raširenih ruku!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!