Najbolji smještaj za vas i vaše partnere za vrijeme Bjelovarskog međunarodnog jesenskog sajma

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski međunarodni jesenski sajam je pred vratima, a mi vam u ovom tekstu donosimo informacije o najboljem smještaju u gradu.

KM Therooms jedan je od najkvalitetnijih smještajnih objekata u Bjelovaru, uređen po smještaju hotela s 4 zvjezdice, te je kao takav idealan za smjestiti poslovne partnere, pogotovo u vrijeme Sajma jer se nalazi na svega 3 km udaljenosti od samog događaja. U KM Theroomsu sretni su zbog svakog novog gosta, a još su sretniji kad im se gosti vrate. Povjerenje u ovu pouzdanu ekipu uvijek možete imati i slobodno u njihove ruke prepustite svoje poslovne partnere znajući da će sve biti odrađeno kako treba.

Maksimalni smještajni kapacitet iznosi 22 ležaja, a gostima je na raspolaganju 1 jednokrevetna soba, 6 dvorkevetnih (bračni/odvojeni kreveti) i 3 trokrevetne sobe. Sve su sobe opremljene kvalitetnim Boxspring krevetima, radnim stolom, minibarom, kuhalom za vodu, kavom, čajem, sokovima, TV jedinicom, vlastitim klima uređajem i ručnicima.

Svi gosti imaju osiguran besplatan parking u ograđenom dvorištu koji se nalazi u sklopu samog objekta, ali i besplatan WiFi.

Više detalja možete pronaći na službenoj web stranici http://www.kmtheroomsbjelovar.com ili na društvenim mrežama:

Facebook:  https://www.facebook.com/kmtherooms

Instagram: https://www.instagram.com/kmtherooms_bjelovar/?hl=hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!