Odlične slastice u samom centru Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vrhunske kolače, torte, ali i sladoled pronaći ćete u novootvorenoj kavani Piaf na bjelovarskom korzu. Ova se prelijepa kavana smjestila preko puta nekadašnje gradske kavane čiju popularnost žele doseći, a ako je suditi prema prvim danima poslovanja, to će napraviti bez ikakvih problema.

Uz unutarnji prostor, Piaf ima za svoje posjetitelje ima i dvije terase, jednu otvorenu i jednu zatvorenu koja gleda na dječje igralište, tako da mirno možete uživati u slasticama dok se vaši najmlađi igraju s prijateljima.

Ukoliko niste tip od slastica ne brinite, jer Piaf ima osebujnu ponudu pića koja ga razlikuje od ostalih kafića na bjelovarskom korzu. Craft kave Bjelovarčani već naveliko hvale i uživaju u njima, sve od onih jutarnjih, preko dnevnih, pa do večernjih kava s prijateljima. Nisu kave sve što ova kavana ima u craft ponudi, jer tu su i craft piva, ali i vina i to ona domaćih proizvođača.

Osoblje je izrazito ljubazno i profesionalno i spremno udovoljiti svim potrebama i zahtjevima svojih posjetitelja. Sve u svemu, ako tražite kavanu u kojoj ćete popiti opuštajuću kavu u mirnom i prijateljskom ozračju, Piaf je najbolji izbor za vas.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!