Bjelovarčani poludjeli za aromaterapijom!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Eterična ulja i mirisne note života još će jednom ispuniti Inkubator ideja. Mirisno predavanje „𝐀𝐫𝐨𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐣𝐚 – 𝐧𝐚𝐜̌𝐢𝐧𝐢 𝐝𝐣𝐞𝐥𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐢 𝐦𝐞𝐭𝐨𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐣𝐞𝐧𝐞“ održat će se 21. listopada u Inkubatoru ideja s početkom u 19 sati.

U uvodnom dijelu predavanja posjetitelji će se upoznati s osnovama aromaterapije kako bi sigurno mogli uživati u svim njenim blagodatima. Posjetiteljima će biti prezentirane metode, načini primjene i omjeri te će imati mogućnost osobnih iskustava gotovih pripravaka, naučiti kako izabrati kvalitetna eterična ulja na tržištu te kako ih pravilno čuvati. Na ovom druženju govorit će se i o putevima djelovanja eteričnih ulja aplikacijom na kožu i inhalacijama.

Predavanje će voditi diplomirana aromaterapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom, Emica Tudić, koja je završila je Aroma akademiju u Zagrebu i više od 25 godina usvaja nova znanja iz navedenog područja.

– Prethodni mjesec održala sam predavanje o Aromaterapiji koje je bilo iznimno uspješno. Odlučili smo organizirati još jedno predavanje koje će biti nadogradnja prethodnom. Ovoga puta posjetitelji će moći dobiti konkretne savjete i informacije na koji način im aromaterapija može poboljšati kvalitetu života – poručila je voditeljica predavanja Emica Tudić.

Emica Tudić

Aromaterapijom i ljekovitim kapljicama eteričnih ulja povezujemo se s prirodom i uspostavljamo vezu sa samim sobom. Ova terapija se idealno uklapa u trend povratka suživota s prirodom i, kao grana fitoterapije, temelji se na znanju o biljkama. Na predavanju će posjetitelji moći naučiti kako da ovu djelotvornu i ugodnu metodu samopomoći uvedu u svakodnevnu rutinu te time poboljšaju kvalitetu svog života.

U Inkubatoru ideja, četvrtkom u večernjim satima, organiziraju se raznoliki eventi na kojima gostuju inspirativni sugrađani, o čemu govori Alenka Rogić, voditeljica Inkubatora ideja.

– Mirisno predavanje koje smo organizirali prethodni mjesec bilo je iznimno posjećeno te su posjetitelji izrazili želju da ponovno ugostimo Emicu Tudić. Ovo je izvrsna prilika za one koji su sudjelovali na prethodnom predavanju da nadograde svoje znanje o aromaterapiji, ali i da novi posjetitelji dobiju korisne informacije kako i na koji način mogu, uz pomoć mirisa eteričnih ulja, poboljšati zdravlje i svakodnevni život.

𝐔𝐥𝐚𝐳 𝐣𝐞 𝐬𝐥𝐨𝐛𝐨𝐝𝐚𝐧 𝐳𝐚 𝐬𝐯𝐞 𝐳𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐢𝐫𝐚𝐧𝐞 𝐮𝐳 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐡𝐨𝐝𝐧𝐮 𝐧𝐚𝐣𝐚𝐯𝐮 𝐝𝐨𝐥𝐚𝐬𝐤𝐚 pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!