Na popularnom festivalu nastupit će 16 izvođača, a vodit će ga poznato televizijsko lice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon duge dvije pandemijske godine Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim” vraća se pred publiku te će se održati 6. studenog 2022. u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu. U Udruzi „Bilogorski turistički put“ koja je organizator festivala kažu kako se i ove godine u konkurenciji se našlo mnoštvo odličnih izvođača te da je bio pravi izazov odabrati njih 16 koji će 6. studenog stati pred publiku i pokazati im svoje umijeće. Prilikom odabira skladbi odlučivale su nijanse, no sigurni smo da će odabrani izvođači dostojno promovirati bilogorski kraj i sudjelovati u očuvanju bilogorske baštine.

Na tržnici u Bjelovaru i u zgradi Općine Veliko Trojstvo će uskoro krenuti prodaja ulaznica, a ulaznice će se moći kupiti i uoči početka samog festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu. Osim odličnih natjecateljskih skladbi, na festivalu nas očekuju i glazbeni gosti iznenađenja te pobjednik prošlogodišnjeg Etno festivala koji će tom prilikom primiti i zasluženu nagradu, a otkrit ćemo Vam i kako će program festivala voditi svima dobro poznato televizijsko lice – Branko Uvodić – kaže direktor festivala Slaven Klobučar.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da prate Facebook stranicu Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim” na kojoj će se objavljivati više detalja.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!