Gdje bolje proslaviti Martinje nego u Podravini?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bliži nam se Martinje, možda ne najvažniji, ali zasigurno najveseliji praznik koji slavimo u Lijepoj Našoj. Svi znamo koji je najbolji recept za uspješnu proslavu Martinja, dobra kapljica, pokoja čašica i puni tanjuri da se ima što zaliti. Sve to jako dobro znaju i u Hotelu Picok i zato su pripremili paket aranžman za ovaj veseli praznik. Posjetite Hotel Picok 12.11.2022. na najveselijoj fešti u godini koja će uz TS Mjesečinu trajati od 19 sati pa do fajrunta, ma kad god on bio.

„Da bi mogel piti, moraš i dobro jesti“ kažu nam u Hotelu Picok dok pozivaju sve na njihovu Martinjsku špelanciju. Dobre hrane i pića zasigurno neće nedostajati u aranžmanu sa svečanim martinjskim menijem koji uključuje bogat švedski stol i piće dobrodošlice, nezaobilaznu i uvijek rado viđenu, a još radije kušanu, domaću rakiju. Na stolu će se pronaći zaista sve, od Martinove juvice od valjanke, preko Martinjske pečenke iz paca sa krumpirom iz rola, pečene čurke s dinstanim zeljem, pečene domaće kobasice s hajdinskom kašom do pečenog bunceka s kiselom repom. Za one kojima martinjsko piće, čaša mladog vina, neće biti dovoljan prilog, bit će tu i rapsodija svježih jesenskih salata i bakine zimnice, a moći ćete se i zasladiti domaćom orehnjačom i makovnjačom po bakinom receptu.

Sav ovaj luksuz, ali bez luka i suza, čeka Vas u Hotelu Picok i to za samo 150 kuna po osobi, a oni koji svoje mjesto osiguraju do 11.11. do 11 sati dobivaju i 10% popusta. Sve domaće, sve ukusno i ono najvažnije, sve u dobrom raspoloženju i s puno ljubavi i veselja. Rezervirajte svoje mjesto na najveselijoj fešti u godini na broj 048/ 672-200. Ne propustite posjetiti Martinjsku špelanciju u Hotelu Picok.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!