Najveća smotra hrvatske poljoprivrede u Gudovcu početkom rujna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

„Obavještavamo vas da krećemo s organizacijom tradicionalnog Jesenskog sajma, koji planiramo održati u terminu od 3. do 5. rujna 2021. godine.
Veselimo se ponovnom okupljanju i predstavljanju svega najboljega što će našim posjetiteljima ponuditi vrijedni poljoprivrednici, gospodarstvenici, obrtnici i svi ostali izlagači bjelovarskog sajma.
Više informacija u narednim danima. Na Jesenskom međunarodnom sajmu očekujemo i Državnu stočarsku izložbu“, kratka je poruka na službenoj Facebook stranici Bjelovarskog sajma kojom se napokon ta ugledna manifestacija vraća u kalendar važnih priredbi.

Raspored sajmova prema rasporedu HGK

Nova uprava Bjelovarskog sajma na čelu sa Zlatkom Salajem pomaknula je planirani datum održavanja sajma unaprijed i očekuje dobar odziv izlagača. – Sutra šaljemo oko 300 poziva našim partnerima s kojima surađujemo godinama i šaljemo im cjenike i raspored prostora. Cijene nismo mijenjali od lani i nadamo se da ćemo time vratiti povjerenje, a istovremeno i opravdati novac koji nam je avansno uplaćen za lanjski proljetni sajam koji nije održan, rekao nam je kratko Salaj.

Dodaje da su se svi zaposlenici vratili na posao bez obzira na naknadu koju će primiti jer su svi uvjereni da Sajam ima budućnost i da ona ovisi najviše, ako ne jedino o njihovom angažmanu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!