[VIDEO] Dođite na Tjedan otvorenih vrata u Mandala joga studio!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dolazak rujna uvijek je kao početak novog ciklusa – povratak u školske klupe i radna mjesta, novi projekti, nove ideje. Zašto ovog rujna ne započeti s brigom o sebi jer tek kad smo mi sabrani, kad smo zadovoljni, možemo širiti mir unutar svojih obitelji, u susjedstvu ili na radnim mjestima?

Mandala joga studio organizira Tjedan otvorenih vrata od 5. do 9.9. s namjerom predstavljanja joge svima koji se tek žele okušati u ovoj disciplini brige i ljubavi prema sebi.

 

  Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak
18 sati Prenatal joga Hatha joga (dinamičniji slijed) Prenatal joga Hatha joga

(dinamičniji slijed)

Joga za vrtićance
19 sati MIX joga (vježbe za leđa, ramena, kukove, trbuh) Hatha joga (polagani slijed za snagu) MIX joga (vježbe za leđa, ramena, kukove, trbuh) Hatha joga (polagani slijed za snagu) Teen joga
20 sati Joga za početnike Joga za početnike Nježna joga za kraj tjedna

 

Svi su sati besplatni, možete ih isprobati koliko želite, a svoje mjesto rezervirate na  0917364814 ili na Fcb stranicama Mandala joga studio.

Kako s dobrim navikama ne biste čekali još tjedan dana, danas vas očekuje video Joga za potpune početnike. Polakom i detaljno prolazimo kroz pozdrave suncu, vježbe koje zagrijavaju tijelo i pripremaju nas za praksu koja slijedi. Pokušajte i slobodno javite dojmove!

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!