Informacija se pokazala netočnom! Nitko od učenika iz OŠ Rovišće neće na online nastavu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Nakon što su roditelji učenika koji pohađaju OŠ Rovišće načuli informaciju da će njihova djeca ići na online nastavu, to se pokazalo netočnim. Informaciju nam je potvrdila Andrea Prugovečki Klepac, županijska pročelnica za društvene djelatnosti i obrazovanja, a sada se na svojoj Facebook stranici oglasila i sama škola.

Iako se govorilo o planu škole da učenici od šestog do osmog razreda idu online na nastavu, od toga neće biti ništa. Osim što Bjelovarsko-bilogorska županija kao osnivač takvu odluku mora odobriti, isto mora učiniti i Ministarstvo obrazovanja. S obzirom na to da se odobrenje za online nastavu nije dogodilo, učenici će zbog još uvijek aktualnih radova energetske obnove biti raspoređeni na područne škole kao i Kulturni centar Rovišće.

– Poštovani roditelji i dragi učenici, Prvi dan nastave, 5. rujna 2022. učenici čekaju autobuse na svojim stajalištima od 8 sati. Učenici od prvog do petog razreda koji pohađaju nastavu u matičnoj školi u Rovišću dolaze u 9 sati u Kulturni centar Rovišć, a predviđeni povratak je oko 10:30 sati. Učenici šestog, sedmog i osmog razreda dolaze u 9 sati u Društveni dom Rovišće. Predviđeno vrijeme završetka i polazak kućama je oko 10 sati. Nastava u novoj školskoj godini za učenike predmetne nastave privremeno će se odvijati u Osnovnoj školi “Mirka Pereša” u Kapeli, kao i prošle godine. Za učenike od prvog do četvrtog razreda matične škole nastava će se, kao i prošle godine, odvijati u Područnom odjelu u Kraljevcu – poručili su iz OŠ Rovišće.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!