[FOTO] Od kruha do kolača i kave: Evo kako je kultna pekara postala novo mjesto za uživanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pekara Galeb u Bjelovaru već desetljećima zauzima posebno mjesto na karti omiljenih gradskih lokacija za doručak i užinu. Poznata po vrhunskim pekarskim proizvodima i dugogodišnjoj tradiciji, ova omiljena pekarnica sada je zakoračila u novo poglavlje i to s velikim stilom.

Na adresi Frankopanska 4, u potpuno preuređenom i proširenom prostoru, građani od sada mogu, osim u svježem kruhu i drugim pekarskim proizvodima, uživati i u slasticama, toplim i hladnim napitcima te opušteno pojesti svoj obrok u ugodnom, moderno uređenom ambijentu.

– Brojimo već 40 i nešto godina tradicije. Bilo je vrijeme za promjenu – kazao je vlasnik objekta Lazar Kerhanaj, koji je s puno entuzijazma preuzeo obiteljsku priču i odlučio je podići na višu razinu.

– Od pekarskih proizvoda imamo sve, ali sada nudimo i slastičarske proizvode, finu kavu, sokove… sve to kako bi naši kupci, umjesto da pojedu nešto u hodu, mogli sjesti, predahnuti i uživati u svom obroku – nadao je Kerhanaj.

U tom novom smjeru razmišljanja nastao je prostor koji spaja tradiciju i suvremenost s mirisima svježe pečenih kroasana i toplog kruha, ali i s atmosferom koja poziva da zastanete i uživate u trenutku.

– Građanima sada nudimo priliku da dođu, vide, probaju, osjete tu ugodnu, lijepu, ambijentalnu priču. To više nije samo pekara, to je mjesto gdje možete sjesti s prijateljem, popiti kavu, pojesti kolač ili jednostavno uzeti trenutak za sebe – dodao je Kerhanaj.

Za mnoge Bjelovarčane, Galeb je bio nezaobilazna stanica na putu prema poslu, školi ili kući. Danas, s proširenom ponudom i novim vizualnim identitetom, Galeb postaje i savršeno mjesto za sve koji žele usporiti tempo i uživati u malim, svakodnevnim trenucima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!