[FOTO] Janjetina zadržala okruglu astronomsku cijenu, a ostale delicije prate ju u stopu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jesenski sajam u Gudovcu ponovno je okupio ljubitelje dobrih okusa, ali ovogodišnje cijene mogle bi iznenaditi i one s debljim novčanicima.

Najveći šok čeka one koji žude za janjetinom. Kilogram pečenja košta astronomskih 50 eura, a ta je cijena već viđena nedavno u Novoj Rači. Nešto povoljniji je odojak koji se prodaje po 40 eura za kilogram.

Za one s nešto skromnijim proračunom, vratina, kobasice i ćevapi nude “pristupačniju” opciju od 13 eura po porciji uz koju se dobije lepinja i luk. Ipak, ni ove cijene ne mogu se baš nazvati povoljnima za prosječan džep.

Što se tiče ostalih specijaliteta, palačinke s različitim filovima (marmelada, lino lada ili nutella) mogu se nabaviti za 5 eura pa naviše, isto kao i langoš. Hot dog košta od 3,5 do 5 eura, a pommes frites 6,5 eura. Za hamburger ćete izdvojiti između 12 i 14 eura, a tortille su u rasponu od 4,50 do 10,50 eura.

Pivo je dostupno za 3,5 eura.

Unatoč visokim cijenama, sajam privlači brojne posjetitelje koji ne štede na tradicionalnim delicijama. Atmosfera je opuštena, a miris pečenog mesa i ostalih specijaliteta i dalje privlači one koji su spremni platiti za ovu premium lokaciju i ugođaj.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!