Naš svestrani sugrađanin oduševio žiri popularnog kulinarskog showa, ovim specijalitetom osvojio tri ‘Da’
Započela je osma sezona kulinarske emisije MasterChef Hrvatska, a među mnogobrojnim kandidatima koji su nastojali osvojiti nepca stručnog žirija, kojeg čine Stjepan Vukadin, Goran Kočiš i Mario Mihelj, već u prvoj je epizodi svoje mjesto našao i Bjelovarčanin Zoran Đošić.
Ovaj svestrani 51-godišnjak žiriju je prezentirao škotsko jaje, jelo koje je pripremio od prepeličjih jaja koje sam uzgaja.
„Prepelica trenutačno imam 24. Imam problema sa srcem pa su mi rekli da su jaja od prepelice zdrava, tako sam se odlučio za prepelice“, kazao je Đošić za Novu TV te dodao kako ima mnogo obaveza, ali ništa ne stiže.
Uz uzgoj prepelica, Đošić je mnogim Bjelovarčanima poznat i kao nogometni trener. Nakon prošlogodišnje sezone na klupi NK Bedenika, ove godine vodi NK Ivansku.
„Budući da sam bio u vojsci, mogu reći da sam malo stroži trener, a igrači to mogu potvrditi više od mene“, dodao je Đole, koji je nakon kuhanja priznao:
„Nisam potpuno zadovoljan jer nisam dobio željenu teksturu jajeta – trebalo je biti više tekuće.“
Unatoč tome, žiri je prepoznao njegovu ozbiljnost i disciplinu.
„Cijenim vašu strast prema kuhanju. Od kad ste ušli, niste stali; djelujete organizirano i kao da znate što radite“, pohvalio ga je Stjepan, a s njim su se složili i ostali članovi žirija, čime je Đošić s tri ‘da’ osigurao nastavak sudjelovanja u MasterChefu.
FOTO/IZVOR: NovaTV/MastefChef Hrvatska