Mihael Furjan iz Plive novi šef HUP-a, Renato Radić iz Prime u Upravi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na 67. izbornoj Sjednici Vijeća članova HUP-a izabrano je novo vodstvo Udruge. Za predsjednika HUP-a u narednom dvogodišnjem mandatu izabran je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Pliva Hrvatska.

Za predsjednicu Nadzornog odbora HUP-a izabrana je Manuela Šola, osnivačica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij, a za članove Nadzornog odbora Zdravko Plazonić direktor Petasona i Zdravko Jelčić, predsjednik Uprave Spin Valisa. Za članove novog Izvršnog odbora HUP-a izabrani su Darko Markotić, član Uprave Ine, Kristian Krpan, direktor MCZ-a, Renato Radić, predsjednik Uprave Prima namještaja, Mislav Balković, suosnivač i dekan Visokog učilišta Algebre, Boris Drilo, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije HT-a, Petar Šimić, predsjednik Uprave Primaca.

Furjan je zahvalio na podršci i istaknuo da su u HUP-u po prvi puta izbore održane na ovaj način, s mnogo kandidata i transparentno. Čestitao je svima koji su izabrani u Izvršni i Nadzorni odbor, priopćili su iz HUP-a. (ri)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!