Garešnici nagrada Globallocal za potporu poduzetnicima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Garešnica je u top deset gradova u Hrvatskoj po povlačenju EU novca u 2019. što je objavljeno ovih dana. No, to nije jedino na što mogu biti ponosni. Grad je i dobitnik međunarodne nagrade Globallocal.

-Ona se odnosi na ulaganje u razvoj poduzetništva i stvaranje povoljnog poslovnog okruženja, a to je nagrada koja je dobivena od strane međunarodnih stručnjaka iz područja ekonomije, poduzetništva, marketinga, financija, te lokalnog i regionalnog razvoja iz devet zemalja – ističe gradonačelnik Josip Bilandžija.

Garešnica je tu međunarodnu nagradu zaslužila upravo zbog podrške koju na razne načine pruža poduzetnicima i zbog ulaganja u poduzetničku infrastrukturu.

-Grad Garešnica ima potpore za poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike, u proteklom razdoblju je Garešnica izgradila novu poduzetničku zonu, otvorila novi start-up inkubator u zgradi bivšeg prekršajnog suda i novi Tehno park u poduzetničkoj zoni – navodi Bilandžija.

Ondje svi poduzetnici svoje prve poslovne korake mogu napraviti bez troškova najma, a uz to garešnički Poduzetnički centar poduzetnicima besplatno priprema EU projekte.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!