Sigurnosnu oznaku dobili i smještajni kapaciteti KM therooms u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Kako bi se njihovi gosti i u vrijeme pandemije osjećali sigurno u smještanim jedinicama KM therooms, tvrtka MARMI se priključila projektu „Safe stay in Croatia“ koje provodi Ministarstvo turizma i sporta.

-Na samom ulasku u objekt, gosti će pronaći naljepnicu „Safe stay in Croatia“ koja im ukazuje da djelujemo prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javnog zdravstvo. Konkretno, mjere se provode redovnim dezinficiranjem zajedničkih prostorija, dezinfekcijom opreme i mjesta koja se često dodiruju, kao što su ključevi, kvake, daljinski upravljači i sl., te provjetravanjem prostorija. Na ulazu u objektu nalaze se dezinfekcijska sredstva, jednokratne rukavice, kao i jednokratne maske koje su namijenjene našim gostima – pojašnjavaju u KM theroomsu.

Podsjetimo, KM therooms raspolaže sa 22 ležaja, raspoređenih u jednokrevetnim soba, dvokrevetnim sobama (sa bračnim/odvojenim krevetima), te trokrevetnim sobama.

Svaka od soba opremljena je kvalitetnim Boxspring krevetima, radnim stolom, minibarom, kuhalom za vodu, kavom, čajem, sokovima, TV jedinicom, vlastitim klima uređajem, i ručnicima.

Svaki gost ima osiguran besplatan parking u ograđenom dvorištu koji se nalazi u sklopu samog objekta, te besplatan WiFi.

Više detalja možete pronaći na službenoj web stranici www.kmtheroomsbjelovar.com ili na društvenim mrežama:

Facebook https://www.facebook.com/kmtherooms

Instagram https://www.instagram.com/kmtherooms_bjelovar/?hl=hr

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!