U Rovišću otvorena nova trgovina širokog asortimana!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Mještani općine Rovišće od nedavno na raspolaganju imaju novu trgovinu – sa zadovoljstvom je novi općinski pothvat pohvalio načelnik Slavko Prišćan. Trgovina TRGO-R Komunalca Rovišće d.o.o. otvorila je svoja vrata 26. travnja u centru Rovišća, točnije u prostoru bivše cvjećarnice.

– Radi se o trgovini roba široke potrošnje, od vijaka, čavlića do kosilica, cement vapna, boja. Zapravo svega onoga što je potrebno za gradnju kuće – rekao je Prišćan.

Smatra načelnik da je takva vrsta trgovine potrebna u općini kako bi mještani imali gotovo sve što im je potrebno u blizini, bez potrebe odlaska u drugo mjesto ili grad. Dolaskom nove trgovine dolaze i nove prilike za zapošljavanje.


– U trgovini je zaposleno troje naših ljudi čime radimo dvije dobre stvari – s jedne strane rješavamo sve ono što je potrebno za naše mještane, a s druge zapošljavamo ljude koji traže posao i imaju adekvatnu stručnu spremu – ističe načelnik.

TRGO-R željezarija je šireg asortimana u kojoj svatko može pronaći proizvode po potrebi, a koji se koriste za izvođenje raznih radova pa do svih popravaka za kućanstvo i oko njega. Posjetite trgovinu i uvjerite se u širok izbor proizvoda – poručuju iz Općine.

(FOTO: FB Općina Rovišće)

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!