Novost na popularnom izletištu, u pripremi Staza začudnih bića Bilogore

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Naš poznati i više puta nagrađivani OPG Vladimira Vlajinića ”Na Malenom brijegu”, u Ribnjačkoj (BBŽ), ne samo da se probudio s dolaskom proljeća, već nestrpljivo čeka ozbiljniji početak rada i prestanak mjera vezanih uz ograničavanje poslovanja zbog koronavirusa.
Na OPG-u ”Na Malenom brijegu” pripreme za sezonu u punom su tijeku. Osim svakodnevnih poslova vezanih uz gospodarstvo, uz uređivanje okoliša i brigu za konje (jahanje je već otprije poznata ponuda), vlasnik Vladimir Vlajinić najavljuje i dosta zanimljivih noviteta, što će uskoro i službeno predstaviti javnosti.
Zatekli smo ga dok je postavljao prvu tablu za ”Stazu začudnih bića Bilogore” koja je, vjerojatno, i najznačajnija u smislu novih ponuda i predstavljat će pravu zanimljivost za obitelji s djecom koje odluče posjetiti OPG ”Na Malenom brijegu”.
– ”Staza začudnih bića Bilogore” postavljena je uz potporu Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar, a s idejama, likovnim rješenjima i ilustracijama Mladena Medaka Gage. To je bajkovito brdovita kružna staza, a prolazi našim imanjem kroz livade, njive, šumu, kraj izvora, pored jezerca i potoka, a duga je nešto više od dva kilometra. Običnom čovjeku trebat će oko 2.700 koraka da je prođe, vedu – bilogorskom divu – 1.240, a malim lovcima – 4.100 koraka. Na toj stazi ćemo, za sada, moći upoznati šest začudnih bića koja će nam biti predstavljena na neobičan i zanimljiv način. – rekao nam je Vladimir Vlajinić.
Osim same staze, riječ je i o nekoliko dodatnih sadržaja koji će i edukativno i zabavno ispuniti boravak posjetitelja na tom OPG-u. Ostale novosti još ne žele otkriti, ali vjerujemo da ćemo uskoro saznati kako su to odlučili upotpuniti turističku ponudu Na Malenom brijegu i o tome vas ne samo izvijestiti, već vas i pozvati da ih posjetite.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!