Cvjetna rapsodija u središtu Daruvara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Rapsodija boja i mirisa sutra će se moći doživjeti u središtu Daruvara na Daruvarskoj tržnici cvijeća. Dvadesetak mahom opg-ovaca iz kontinentalnog dijela Hrvatske će prodavati svoje cvijeće, sadnice i ukrasno bilje na toj izvanrednoj cvjetnoj tržnici koja je organizirana zbog trenutne situacije.

-Imamo povećanu potrebu za što većim asortimanom, a s druge strane prodavači koji su manje, više svi opg-ovci imaju zbog trenutne situacije višak robe – objašnjava direktor Gradske tržnice Daruvar Tomislav Horvat.

Među onima koji će sutra izložiti svoje cvijeće je i Goran Šnajder iz Velike Ludine koji se ove sezone također bori s poplavom cvijeća na tržištu zbog koje je plasman otežan. U Daruvaru je uvijek, kaže, imao samo dobra iskustva.

Foto: OPG Šnajder

-Daruvarčani se uvijek dobro odazovu iako na to nekada utječe vrijeme. Imam samo pozitivna iskustva, uvijek smo lijepo ugošćeni i to su nevjerojatno ljubazni ljudi, to nisam doživio nigdje osim u Daruvaru i Lipiku. Nisam naučio da svatko odzravi kada kažeš dobar dan – iznosi svoja iskustva Šnajder.

Šnajder se tako nada uspješnom danu. Ponude cvijeća, ukrasnog bilja i sadnica neće nedostajati jer Daruvar na jedan dan postaje grad cvijeća.

-I ovako smo najljepši mali grad, a sutra ćemo biti još ljepši i još šareniji – kaže Horvat.

Daruvarska tržnica cvijeća se sutra (subota 22.05) održava od 9 do 15 sati u Frankopanskoj ulici od ulaza u park do skretanja u Radićevu ulicu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!