„To je auto koji sam sanjao“

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Rimac Automobili gotovo svakodnevno pomiču standarde automobilske industrije i postavljaju nove trendove, a sada su i službeno predstavili novi automobil koji će ući u serijsku proizvodnju.

C_Two postaje Rimac Nevera, proizvest će se 150 komada, a svaki će model koštati 2 milijuna eura.

– To je to. Ovo je automobil koji sam sanjao kad sam prije deset godina krenuo na ovo „nemoguće“ putovanje. Sav naš naporan rad rezultirao je Neverom, našim hiperautomobilom koji obara rekorde. Ovaj automobil stvoren je da nadmaši sve i podigne ljestvicu, da podigne standarde za automobile visokih performansi – rekao je Mate Rimac.

Iz Rimac Automobila najavljuju kako iz njihove tvornice neće izaći dvije jednake Nevere. Naime kupci će moći birati iz širokog asortimana dizajna i materijala po mjeri. Program personalizacije vozila odveden je, kao i sve u Rimac Automobilima, jednu stepenicu iznad “uobičajenog”, pa će tako budući kupci moći birati  varijante GT, Signature, Timeless i Bespoke model po mjeri. Svaki budući vlasnik Nevere biti će pozvan u Hrvatsku kako bi dizajnirao svoj automobil prema vlastitom ukusu.

Podsjetimo još samo i da su iz Rimac Automobila nedavno objavili planove za novo moderno sjedište vrijedno 200 milijuna eura. Kampus koji će imati kapacitete za 2500 zaposlenika (Rimac trenutno zapošljava njih tisuću) prostirati će se na površini od 200.000 kvadratnih metara, a nalaziti će se u Svetoj Nedjelji.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!