Stotinu poduzetnica za istim stolom – kako prevladati posljedice krize

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sukladno relaksiranim epidemiološkim mjerama, ove srijede, 9. lipnja 2021. stotinu poduzetnica pristiglih iz svih krajeva Lijepe naše okupit će se u Varaždinskim Toplicama na B2B susretima, a kako bi zajedno promišljale o prevladavanju posljedica koje je korona kriza ostavila i duboko ostavlja na hrvatsko gospodarstvo, napose poduzetništvo u žena.

Stoga je okupljanje zamišljeno u prvom redu kroz primjer pozitivne prakse, kojega ne samo za hrvatsko poduzetništvo, nego i u Europi postavlja već desetljećima Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorice tvornice Bernarda d.o.o. iz Nedelišća za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje te Bernarda Nove za proizvodnju spužve i sličnih materijala nužno potrebnih u proizvodnji kreveta, madraca i jastuka u Nedeljancu, a koja i danas, baš kao i prije korona krize upošljava više od 250 zaposlenika, niti jednom nije dala otkaz, nije smanjivala plaće iako joj je obujam proizvodnje pao za 80 posto tijekom proteklih lockdown perioda.

Bernarda Cecelja u jeku Covid-19 i gospodarske krize, upravo kako dolikuje jednoj od  najnagrađivanijih poduzetnica, inovatorica i poslovnih žena ovih prostora, nije posustajala niti odustajala, a poslovno hrabro ide dalje – skorim završetkom hotela Bernarda kao najvećim adutom hrvatskog kontinentalnog turizma u novoj turističkoj sezoni.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!