Pauza je postala Glovo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Aplikacija za dostavu hrane Pauza prestala je dostavljati narudžbe, ali svoje je poslovanje prenijela Glovu, jednoj od vodećih svjetskih platformi za dostavu, priopćili su iz te dvije tvrtke.

Korisnici Pauzine web stranice će u trenutku odlaska na istu kroz personalizirane linkove biti preusmjereni na Glovo aplikaciju gdje će se u par koraka moći registrirati. Nakon registracije moći će naručivati hranu iz svojih omiljenih restorana jer je Pauza nakon zaustavljanja svojih poslovnih operacija prebacila cijeli sadržaj aplikacije i web stranice na Glovo.

Pauzini McDonald’s, Ali Kebaba i KFC dostupni su na Glovu, ali tu je još više od 800 restorana kao što su Submarin Burger, Batak Grill, Good Food i mnogi drugi. Glovo uz restorane partnerstva ima i s tvrtkama kao što su Lonia, Tommy, INA, dm, te dostavljaju namirnice, kućanske potrepštine i kozmetičke proizvode iz navedenih i mnogih drugih dućana slične namjene.

– Platforme za dostavu hrane na zahtjev izvrsno su prihvaćene na hrvatskom tržištu i drago nam je što smo i mi dio tog uspjeha. U vrlo kratkom periodu, od najave akvizicije do same realizacije, predano smo radili na tome da korisnicima omogućimo jednak izbor hrane koji su imali na Pauzi, ali i više od toga. Uvjereni smo da ćemo spajanjem sadržaja i operativne ekspertize obiju aplikacija moći korisnicima ponuditi puno bolje iskustvo i u konačnici ukupno korisničko iskustvo – izjavio je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Glovo je u Hrvatskoj trenutno prisutan u 14 gradova: Zagreb, Split, Osijek, Rijeka, Zadar, Varaždin, Pula, Velika Gorica, Sisak, Karlovac, Slavonski Brod, Dubrovnik, Šibenik i Samobor.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!