Tvrtka HIDRO-RAD u Gudovcu predstavlja Hidromek strojeve koji su san svakog građevinara!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Prvi put na bjelovarskom području, na 28. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, predstavlja se HIDRO-RAD d.o.o. iz Šestanovca u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Riječ je tvrtci specijaliziranoj za servis i prodaju građevinskih strojeva i rezervnih dijelova. U središtu bjelovarske promocije ovih izlagača iz Dalmacije ovoga je puta potpuno novi brend na domaćem tržištu – strojevi marke Hidromek.

-Riječ je o brendu s tradicijom dugom 40 godina koji se sada prvi put pojavljuje na hrvatskom tržištu. Na 28. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu predstavljamo Hidromek kombinirane strojeve, upravno onakve kakvi su popularni i traženi u ovom dijelu Hrvatske. Hidromek inače u ponudi ima rovokopače, gusjeničare rovokopače, točkaše, postoje valjci i drugi strojevi koje ćemo mi polako uvoditi na tržište, no na ovom sajmu prvenstveno predstavljamo kombinirke – otkriva direktor tvrtke HIDRO-RAD d.o.o. Dragan Družić.

Dodaje kako je riječ o strojevima koji se mogu koristiti za različite namjene, prvenstveno u građevinskim poslovima karakterističnima za kontinentalnu Hrvatsku, od sjevera zemlje, do Slavonije. Stručnjaci iz HIDRO-RAD-a su Hidromek strojeve prije uvođenja na tržište testirali i oni su pokazali izvrsne performanse. Da i kupci prepoznaju tu kvalitetu svjedoče i poslovi koje je tvrtka dogovorila već prvog dana sajmovanja.

-Na samom početku Sajma prodali smo jednu kombinirku i jedan kompakt bager od 17 tona, zajedno s čekićima MTB, turskog brenda koji također zastupamo i zahvaljujući kojem smo vodeći u prodaji hidrauličnih čekića za tržišta Hrvatske, BiH i Crne Gore – otkriva Družić.

On i njegovi kolege iz tvrtke zadovoljni su svojim prvim sudjelovanjem na Bjelovarskom sajmu.

-Pripreme za dolazak na sajam su trajale vrlo kratko, nepunih mjesec dana, no stigli smo. Ostali smo ugodno iznenađeni organizacijom, od suradnje s medijima, do suradnje sa samim organizatorima Sajma koji zaista zaslužuju sve pohvale – kaže Družić, dodajući kako će, s obzirom na prva pozitivna iskustva, HIDRO-RAD d.o.o. ubuduće i češće biti prisutan na bjelovarskom tržištu.

U bogatu ponudu izlagača iz Šestanovca svi se posjetitelji mogu uvjeriti do nedjelje na sajamskom prostoru u Gudovcu, na štandu 6D.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!