Razvojna agencija Daruvar održala konferenciju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U srijedu, 15.09.2021. održana je konferencija „ODVAŽI SE!“ koju je organizirala Razvojna agencija Daruvar. Konferencija se  održala u Društveno – kulturnom centru Daruvar.

Konferenciju je organizirala Razvojna agencija Daruvar u sklopu projekta koji provodi „Poboljšanje usluga za MSP-ove na području grada Daruvara i općina Dežanovac, Končanica i Sirač“. Projekt je sufinancirala Europska unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta: 519.674,76 kn.

Na konferenciji su kao uvodničari sudjelovali Marcel Medak- direktor turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, Ivana Plažanin Vuković- direktorica turističke zajednice Daruvar-Papuk, Jelena Rekić- Upravni odjel za poslove državne uprave Daruvar ( gospodarstvo), Kata Bliznac- Udruženje obrtnika Daruvar.

Ispred Grada Daruvara prisutne je pozdravila dogradonačelnica Vanda Cegledi.

Nakon uvodnog dijela održana su dva predavanja: Ksandro Kovačić (direktor IN ZAGREBA) na temu  ”Smještajni kapaciteti” i Dario Begonja (direktor HERO FACTORYa) na temu ”Marketing”.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!