Vrijedna turistička priznanja stigla u Bjelovarsko-bilogorsku županiju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Selcu je ovog tjedna održana 22. međunarodna poslovno-turistička burza koju organiziraju Udruga putničkih agencija i časopis Way to Croatia. Na njoj su najzaslužnijima iz sektora turizma dodijeljene nagrade za 2020. i 2021. godinu. Među nagrađenima bili su i predstavnici iz naše županije.

Za 2020. godinu, u kategoriji Promocija i propaganda – Promotivni sadržaji na društvenim mrežama, nagradu je dobila Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar za kreativnost i inventivnost promotivne kampanje B kao Bjelovar i B kao Bilogora, realizirane na društvenim mrežama u vrijeme pandemije Covid-19 čime je dat značajan doprinos turističkoj prepoznatljivosti destinacije – stoji u obrazloženju nagrade koju je preuzela direktorica Ana Kelek.

U kategoriji Ugostiteljski objekti s ponudom hrane i dodatnim sadržajima nagrađen je Bistro kod bake iz Garešnice.

Za 2021. godinu, u kategoriji Ugostiteljski objekti – Kuća za odmor, nagrađena je Kuća za odmor Chambar koja se nalazi u Starčevljanima u općini Kapela. Nagradu je preuzeo Tomislav Smrček Čonč.

U kategoriji Putnička agencija/turistički proizvodi nagrađena je agencija iz Hercegovca Rural Escape tours j.d.o.o Nena Salopek.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!