Obavijest o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada zbog nadolazećeg blagdana i o podjeli spremnika za koristan otpad

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Darkom d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge skupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općine Đulovac da zbog nadolazećeg blagdana 6. siječnja 2022.g. (četvrtak) neće raditi.

Komunalni otpad će se sakupljati u petak 7. siječnja 2022.g. tijekom cijelog dana.

Zahvaljujemo na razumijevanju te molimo korisnike da iznesu posude za otpad do 7:00h ujutro na dan sakupljanja otpada.

Također, Darkom d.o.o. obavještava građane da nastavlja s podjelom spremnika za koristan otpad u petak 07.01.2022.g. za sljedeće ulice: Josipa Jelačića, T.G. Masaryka, Ivana Gundulića, Lavoslava Ružičke, Eugena Kumičića, Tina Ujevića, Ive Andrića, Prvomajska te u ulici Ivana Mažuranića „sjeverno od Jelačićeve“.

Spremnici će se dijeliti po kućanstvima od 8h do 14h, a od 14h do 16:30h spremnici će se moći osobno preuzeti kod dječjeg igrališta na raskrižju Ružičkove i Masarykove ulice.

Podsjećamo da se spremnici za BIOOTPAD za sada ne prazne. O datumu početku odvoza BIOOTPADA, putem smeđih spremnika, obavijestit ćemo Vas putem novog rasporeda odvoza i edukacijskog letka.

Za sljedeća naselja tj. gradske kvartove, obavijestit ćemo vas putem medija te naših službenih web i Facebook stranica.

Za sve informacije ili upite možete nam se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180.

Isključivo odvojenim prikupljanjem otpada i njegovim iskorištavanjem, našoj djeci ostavit ćemo ljepši i čišći okoliš. Za ljepši Daruvar!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!